vastgoed

Het beheren van bestaand vastgoed en het ontwikkelen van nieuwe vastgoedprojecten is een belangrijk onderdeel van de Sanders Retail Groep. We streven ernaar het risico van de activiteiten op een verantwoorde manier te spreiden. Dit gebeurt enerzijds door te streven naar een regionale verdeling van het vastgoed. Anderzijds wordt sterk gelet op een variatie in het gebruik. De vastgoedportefeuille bestaat daarom uit kantoren, bedrijfsruimte, winkels en woningen.

huurobjecten Sanders vastgoed

Regelmatig heeft Sanders Vastgoed objecten in de verhuur. Houd deze pagina in de gaten voor actueel overzicht van alle huurobjecten. Mocht u hierover vragen hebben, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met Frédérique Sanders via fr.sanders@sandersretail.nl

walplein 30 

oss

Per direct is het hoekpand Walplein 30 te Oss beschikbaar voor tijdelijke huur (± 2 jaar). Dit betreft het pand waar voorheen de Miss Etam in gevestigd was. Het is een royale winkelruimte ter grootte van circa 250 m² op de begane grond en circa 492 m² op de eerste etage.

 

Het opvallende hoekpand is gelegen op een absolute zichtlocatie, heeft een ruim front met een zeer hoge attentie-waarde.

de els 45a 

waalwijk

Per direct is de winkelruimte De Els 45a te Waalwijk beschikbaar voor tijdelijke huur (± 2 jaar). In dit pand was tot voor kort de Hema gevestigd. De totale winkeloppervlakte is ±1200 m² VVO. Op de verdieping zijn kantoorruimtes en een grote kantine aanwezig. 

Het is mogelijk om een deel van het winkeloppervlakte te huren, neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

stationsstraat 7a 

waalwijk

Begin januari 2021 komt de begane grond vrij van het hoekpand Stationsstraat 7A te Waalwijk. Dit betreft het pand waar op het moment de ANWB winkel in gevestigd is. 

De begane grond heeft een oppervlakte van ±200 m² VVO. Er zijn diverse functies toegestaan volgens het bestemmingsplan, zoals detailhandel, horeca, dienstverlening, kantoor en praktijkruimte. De Stationsstraat is een levendige straat, met diverse horecagelegenheden en de wekelijkse versmarkt.

Contact

Hoofdkantoor

Kruisstraat 5, 5341 HA Oss
Postbus 48, 5340 AA Oss
Nederland


0412 64 33 83
info@sandersretail.nl

privacy statement

© 2020 Sanders Retail Groep. All Rights Reserved.

Walplein 30 Oss