top of page
Schoolkwartier Waalwijk interior - met logo.jpg

Vastgoed

Het beheren van bestaand vastgoed en het ontwikkelen van nieuwe vastgoedprojecten is een belangrijk onderdeel van de Sanders Retail Groep. We streven ernaar het risico van de activiteiten op een verantwoorde manier te spreiden. Dit gebeurt enerzijds door te streven naar een regionale verdeling van het vastgoed. Anderzijds wordt sterk gelet op een variatie in het gebruik. De vastgoedportefeuille bestaat daarom uit kantoren, bedrijfsruimte, winkels en woningen.

Ontwikkeling

Het stadshart van Waalwijk krijgt een flinke facelift. De HEMA en de historische Sint Petrusschool, beide in eigendom van Sanders Retail Groep, spelen hierin een centrale rol en wordt met trots ‘het Schoolkwartier’ genoemd.

Schoolkwartier Waalwijk exterior - met logo.jpg

Schoolkwartier

Fase 1 omvat een gedeeltelijke sloop van de HEMA, waarmee plaats gemaakt wordt voor de aanleg van een stadspark en nieuwe woningen met horeca en commerciële ruimte in de plint. Samen met de restauratie van de Sint Petrusschool voor onder andere de bibliotheek, markeert dit de start van de transformatie.

 

Fase 2 bestaat uit een doorbraak naar parkeerterrein De Els-Oost waar een mix aan wonen en nieuwe, commerciële ruimten wordt voorzien, aangesloten op de herontwikkeling van winkelcentrum De Els en de nieuwe woningen, kantoren en commerciële ruimtes die op parkeerterrein De Els-West ontwikkeld worden.

Beheer

Regelmatig heeft Sanders Vastgoed objecten in de verhuur. Houd deze pagina in de gaten voor actueel overzicht van alle huurobjecten. Mocht u hierover vragen hebben, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met vastgoed@sandersretail.nl.

Walplein 26.png

Walplein 26 Oss

Vanaf 1 januari 2022 is het winkelpand Walplein 26 te Oss beschikbaar voor huur. Dit betreft het pand waar voorheen de Gerry Weber in gevestigd was. Het is een royale winkelruimte ter grootte van circa 250 m² BVO op de begane grond. Op de verdieping is 78 m² BVO beschikbaar als magazijn en kantine.

 

Het pand bevindt zich aan het drukbezochte Walplein, dat een onderdeel is van het winkelrondje in Oss. De Hema is naastgelegen; achter het pand is het openbare parkeerterrein Boschpoorthof.

PHOTO-2020-12-18-12-18-41.jpg

Grotestraat 140 Drunen

Per direct is het hoekpand Grotestraat 140 te Drunen beschikbaar voor huur. Dit betreft het pand waar voorheen de Intertoys in gevestigd was. Het is een royale winkelruimte ter grootte van circa 235 m² op de begane grond. 

 

Naast dit object bevindt zich de druk bezochte HEMA van Drunen, welke ook in het bezit is van de Sanders Retail Groep. Het opvallende hoekpand is gelegen op een absolute zichtlocatie, heeft een ruim front met een zeer hoge attentie-waarde.

bottom of page